top of page

Így tudja növelni kiállítói és látogatói részvételének hatékonyságát az Anuga-n

Frissítve: 2023. okt. 5.

Javában zajlanak az Anuga, a világ legnagyobb élelmiszer- és italipari szakkiállításának előkészületei. A Koelnmesse már nagyon várja, hogy végre megérkezzenek a kiállítók és a látogatók, az Anuga újra megnyisson. A nyitásig bemutatunk néhány ötletet, amelyek felhasználásával még sikeresebbé tehető mind a kiállítói, mind a látogatói részvétel.Töltse le az Anuga applikációt, és használja aktívan

Az Anuga app átfogó megoldást kínál a vásár azon résztvevőinek, akik a leghatékonyabban szeretnék hasznosítani az Anugán töltött időt. A push értesítések releváns információkat és exkluzív tartalmat juttatnak el közvetlenül az okostelefonra. Ezenkívül az alkalmazás megkönnyíti a hálózatépítést olyan funkciókon keresztül, mint a Leadtracking, megkönnyítve a kapcsolatfelvételt a többi résztvevővel, ezen túl a névjegyek exportálására is lehetőség nyílik.A Ticket Wallet segítségével kényelmesen kezelheti vásári és tömegközlekedési jegyeit, a Bluetooth/GPS technológiát alkalmazó innovatív csarnokterv pedig jelentősen leegyszerűsíti a vásár területén történő navigációt. Az alkalmazás használata javítja a vásári élményt a tervezés, a kommunikáció és a navigáció javításával.


Keressen kiállítót, terméket, programokat és tájékozódjon a kiállítói hírekről


Könnyedén kereshet kiállítókat és termékeket, így pontosan meghatározhatja és megtalálhatja vásári célja szempontjából releváns információkat. Az app keresőjével időt és energiát takarít meg, mert megkönnyíti az érdeklődési körébe tartozó cégek és termékek azonosítását, a kapcsolatfelvételt.

Az applikáció mellett részletes keresési funkciót talál az Anuga honlapján itt.


Fedezze fel az Anuga innovációs eszközeit


Tekintse át az Anugán megjelent új termékeket a lehető legegyszerűbben! Klikkeljen ide! A kiállító cégek összes újdonsága közül az Anuga 2023 csúcsinnovációit szakértő zsűri választotta ki szeptemberben, a nyertesek bemutatásra kerülnek a globális közönségnek az Anuga Taste Innovation show különleges esemény részeként.

Networking


Nézze meg a rövid filmet a kapcsolatfelvétel egyszerűségéről. A videóban szereplő Koelnmesse applikáció az alapja az egyes kiállítások, így az Anuga applikációjának is, ezért a színeltérés.Ne hagyja ki az Anuga előadásait és az Anuga Horizon programjaitA programok csúcseseménye:

46 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page