top of page

ProSweets – szakértőktől szakértőknek

A ProSweets az édesség- és snackipar beszállítói hátterének szakvására. Egy időben és egy helyen az ISM-mel!


A ProSweets szakértők által szakértők számára szervezett nemzetközi szakkiállítás, ahol a fókusz az édesség- és snackipar teljes beszállítói körén van, azaz mindenre kiterjed: az édességek és snackek gyártásához szükséges speciális összetevőktől az édességek és snackek csomagolásáig és csomagolási technológiáig, valamint a folyamattechnológiáig. A profilt olyan másodlagos szegmensek teszik teljessé, mint a hűtés- és klímatechnika, az üzemi berendezések és segédeszközök, az élelmiszerbiztonság és az édesség- és snackipar minőségirányítása. A ProSweets a kapcsolódó ipart egyedülálló kommunikációs platformmal látja el, amely minden édesség- és snackgyártási igényt kielégít.


A ProSweets egyedülálló választékával és jól áttekinthető felépítésével áttekintést és perspektívákat kínál a jövő sikeres üzletéhez.


A kiállítás termékskálája

  • Nyersanyagok és összetevők

  • Csomagolóanyagok és csomagolás

  • Csomagológépek

  • Gépek és berendezések

  • Hűtéstechnika és klímatechnika

  • Élelmiszerbiztonság és minőségirányítás

  • Automatizálás, robotok, adatfeldolgozás, nyílt-és zárt- hurkú vezérléstechnika

  • Üzemi berendezések és segédeszközök

  • Szolgáltatók, szervezetek, kiadók

  • Hulladékelhelyezés, újrahasznosítás


A kiállítás tematikája


Automatizálási technológia? Egészséges édesség? Csomagolás esemény/élmány jelleggel? Bármi is legyen a témakör – a ProSweets az innovatív megoldásokra és az aktuális trendekre összpontosít. Tekintse át a négy termékszegmenst, amelyek az iparág teljes spektrumát lefedik!A fenntarthatóság komoly kihívást jelent a snack- és édességipar számára. A folyamatok további racionalizálása és a véges erőforrások megőrzése érdekében a termelést újra kell gondolni. A jövő a digitalizációé: a ProSweets szakvásáron megtudhatja, hogyan forradalmasítja a blokklánc és a mesterséges intelligencia a gyártási és csomagolási folyamatokat.


A szem veled eszik. És a lelkiismeret is. Ez nem csak a fenntartható ellátási láncokat, az összetevők minőségét és átláthatóságát foglalja magában – a csomagolási megoldás legalább ennyire fontos a vásárlási döntésben. A kibővített valóság hatású csomagolástól kezdve az újrazárhatóságig vagy a kicsomagolásig szórakoztató faktorral: az innovatív és fenntartható csomagolási megoldások és koncepciók életre kelnek a ProSweets-en.


Az ízesítőktől a cukorhelyettesítőkig: NYERSANYAGOK ÉS ÖSSZETEVŐK

Vegán harapnivalók, egészséges édességek és fair trade kakaó – a nyersanyagokkal és alternatív alapanyagokkal szembeni igények egyre magasabbak. Ugyanakkor egyre nagyobb az érdeklődés a gazdag textúrák és a szokatlan kombinációk – vagyis a különleges ízélmény – iránt. Ismerje meg, hogyan elégítik ki a gyártók az egészséges és fenntartható összetevők iránti igényt anélkül, hogy az az eltarthatóság, az íz és a költséghatékonyság rovására menne!


A vezérléstől a klímatechnikáig: ÜZEMELTETÉSI ÉS KIEGÉSZÍTŐ BERENDEZÉSEK


A raktározástól a logisztikán át az ártalmatlanításig: az élelmiszerbiztonság és a minőségirányítás elengedhetetlen a snack- és édességiparban. Annak érdekében, hogy ez mindenkor pontosan garantálható legyen, a ProSweets kiállítói bemutatják a legújabb technológiát, berendezéseket és gépeket. A kutatás-fejlesztéshez megfelelő berendezések alkalmazásával, a gyártás automatizálásával és az intelligens tárolórendszerek használatával a gyártó cégek optimálisan készítik fel magukat a versenyre.


ProSweets rendezvényei


A kiállítói és látogatói részvétel hatékonyságának fokozása érdekében érdemes részt venni a ProSweets rendezvényein:

A ProSweets Special Edition rendezvényprogramja profitál az ISM-mel való szoros térbeli és tartalmi integrációból. A kiállítók és a látogatók megtalálhatják a lehető legjobb platformot a kapcsolatépítéshez. Használják ki a ProSweets Lounge üzletfélkereső programot is!


Az ISM-mel közösen megrendezett Expert Stage előadási programja olyan témákat emel ki, mint az energiahatékonyság, az ellátási láncok hatása az árképzésre, a fenntartható csomagolási alternatívák és a csokoládétechnológia. Megszólalnak a szakma szakértői.

A DLG által vezetett "tárlatvezetések" naponta zajlanak a „Nyersanyagok az érzékszervi wow-effektushoz” mottóval, és tömör betekintést nyújtottak a ProSweets Cologne - Special Edition kiállítói által kínált termékkínálatba.


A ProSweet rendezvényeiről részletesen itt tájékozódhat.


Kiállítói megjelenés költségei


Csak a kíváncsiság kedvéért végezzen egy gyors kalkulációt a kiállítási részvétel alapköltségére vonatkozóan (standhely és standépítés), és számoljon, hogy kijön-e a matek, ha kiállít a ProSweeten.

 

Ha bővebb információt szeretne a kiállítással kapcsolatosan, keressen bennünket!


Kapcsolat

Vásárképviselő: Kakuk Márta

Cím: 1138 Budapest, Vizafogó sétány 2/B

E-mail: info@mon-art.hu

Telefon: +36 30 962 309720 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page