top of page

Anuga 2023 – Kiállítói, építői és látogatói jegyek

Frissítve: 2023. okt. 2.

Erre figyeljen, hogy kiállítói, építői vagy látogatói jegyével gyorsan bejuthasson az Anuga területére


Rengeteg időt és kényelmetlenséget spórolhat meg a kiállító, az építő és a látogató, ha nem a helyszínen, az Anuga kiállításra történő közvetlen belépés előtt vásárolja meg, vagy érvényesíti a jegyvásárláshoz kapott utalványát (voucher code). A helyszíni vásárlás, vagy a vásári belépés előtti utalvány érvényesítéséhez tartozó regisztráció, az Anuga-fiókba belépés vagy az ingyenes Anuga-applikáció beszerzése és az app vásárlási fiókkal való összekötése akár jelentős mértékben is lelassíthatja a vásári belépést. Javasoljuk, hogy vásároljon belépőt, érvényesítse a belépési kódot mielőtt a vásárra elindul, és ne feledkezzen meg az Anuga applikáció letöltéséről, használatáról sem. Megmutatjuk, mit és hogyan kell tennie a jegyvásárlási folyamat során, mely nem annyira bonyolult, mint amilyenek látszik.


Az Anuga 2023. október 7-től fogadja a látogatókat, azonban a kiállítók és a standépítők már ezt megelőzően – sőt a vásár zárását követően – is beléphetnek a vásár területére. A belépéshez szükséges jegyek beszerzése három lépésben történik: 1. Internetes jegyvásárlás, melynek eredményeként a vásárló utalványt (voucher code) kap, 2. utalványérvényesítés, 3. jegynyomtatás és/vagy az Anuga ingyenes okostelefon applikációjának vagy az Anuga honlapján a vásárlási fiók használata.


1. Jegyvásárlás


Anuga kiállítói és látogatói jegyeket az alábbi linken lehet vásárolni:


A linken elérhető oldalon a jobb oldali sávban található a –› Buy ticket menüpontot, melyre kattintva a Purchase ticket oldalra érkezik a vásárló, ahol a –› Login/Register menüre kattintva lehet a regisztrációt elvégezni. Ha a vásárlónak van korábbról Koelnmesse-fiók regisztrációja, akkor annak használatával tud továbblépni. Ha nincs, akkor a felugró ablak tetején a jobb fülre kattintva lehet regisztrálni. Kizárólag regisztrált fiókkal lehet jegyet vásárolni.


A jegyvásárlási felületen választható ki a megfelelő jegy és a darabszám. A darabszám melletti bevásárló kocsi ikonra rá kell kattintani, hogy a választás szerinti jegyek a bevásárló kosárba kerüljenek! Ha minden jegy megvan, akkor az oldal jobb alsó sarkában lévő Shopping Cart felületre kattintva, az egyes vásárlási szakaszok kitöltésével (Confirm article, Check invoice data, Choose payment method, Confirm purchase) tudja a látogató a vásárlás folyamatát lezárni.


A vásárlási folyamat lezárását követően érhetők el a megvásárolt jegyekre vonatkozó utalványok, a voucher code-ok a vásárlási fiókban és a megadott e-mail címre érkezett levélben.


Ha egy cégnél egy személy vásárol több jegyet, akkor e személy e-mail címére érkezik az összes utalvány (voucher code).


A kiállítók a részvételi díj ellenében ingyenes kiállítói belépőkre jogosultak. Az ingyenes jegyek számát a service shop-ban tudja a vásárló személy megnézni. A kiállító kedvezményesen vásárolhat további kiállítói belépőt, sőt kedvezményes áron látogatói jegyet is vásárolhat, de erre csak a Service Shopból elérhető Tickets menüben kerülhet sor. A kiállító számtalan kiállítói és látogatói jegyet vásárolhat. A Koelnmesse csak azon kódokkal beváltott jegyek ellenértékét számlázza ki a kiállítónak, mely jegyet beváltották a kiállítási belépéskor.


2. Az utalvány, a voucher code érvényesítése


Minden egyes voucher code-ot érvényesíteni szükséges, a kóddal nem lehet a vásár területére belépni.


A fenti linken ( https://www.anuga.com/trade-fair/tickets/buy-tickets/) oldalon a jobb oldali sávban található a –› Redeem ticket code menüpontot, melyre kattintva a Redeem voucher oldalra érkezik a látogató.


Az utalványok, a kódok érvényesítését csak az a személy végezheti el, aki a jegyet fel kívánja használni. Nincs arra lehetőség, hogy a szervezeten belül egy személy saját e-mail címének felhasználásával több jegyet érvényesítsen, majd a hozzá e-mailen beérkező jegyet a jegyet felhasználó kolléga, meghívott, vagy építőmunkás e-mail címére elküldje.


3. Jegynyomtatás, elektronikus elérés


A regisztrációt követően az érvényesítést végző személy e-mail címére érkeznek a jegyek PDF formátumban, illetve a jegyek az érvényesítést végző személy Koelnmesse-fiókjában is megtalálhatók PDF formátumban is. Ezekről a helyekről a jegyeket ki lehet nyomtatni.


Természetesen a jegyvásárlást követően beérkezett kódokat a címzett továbbítja a jegy jogosultjának, aki saját maga végzi le a fentiek szerinti regisztrációt és érvényesítést.


A jegyeket célszerű és praktikus az ingyenesen elérhető Anuga applikációba letölteni, de a regisztrált jegyek, ahogy írtuk a regisztráló személy Koelnmesse-fiókjában is elérhetők a www.anuga.com oldal tetején lévő Log in menün keresztül.

Az Anuga applikációt a látogató okostelefonjára kell letölteni a használt operációs rendszer szerinti áruházból, vagy az itt található QR kód beolvasásával. Az appba a látogató regisztrációjához használt e-mail címmel és jelszóval lehet belépni. Az appon belül a megvásárolt és érvényesített jegy elektronikusan elérhető, amit a belépéskor a látogató a beléptető kapunál lévő leolvasó felületen szkennel be.


Az Anuga applikáció hasznos segédeszköz a kiállítási részvétel hatékonyságának növeléshez is. Ezen a linken talál hasznos infókat az app használatáról: https://www.anuga.com/for-exhibitors/digital-features/app/


4. Utazásra jogosító utalvány


A jegyeket tartalmazó e-mail megérkezését követő egy órán belül a jegy jogosultja , e-mailben kapja meg az ingyenes utazási jegyet is. Ezt ki lehet nyomtatni, de le is lehet tölteni az adott mobiltelefonra.


Az ingyenes utazási jegy (2. osztály) a Rhein Sieg Közlekedési Hatóság (VRS) által üzemeltetett Rhein Sieg Transport kibővített hálózatán való közösségi közlekedésre érvényes. https://www.vrs.de/der-vrs/verbundraum


A Deutsche Bahn AG vonatai, pl. az IC/EC vagy az ICE pótdíjkötelesek.


A tömegközlekedési jegy csak az Anuga belépőjegyen feltüntetett napon, napokon használható. Nem átruházható, csak érvényes fényképes igazolvánnyal és az Anuga belépőjeggyel vehető igénybe.


Ha további információra van szüksége, keresse képviseletünket!


Anuga 2023. október 7-11., Köln


Anuga - Taste the future


201 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page