top of page

ISM Middle East édesipari kiállítás Dubaiban - lépjen szintet vállalkozása

A dubai ISM Middle East szakkiállítás (korábban: yammex middle east) kihagyhatatlan bemutatkozási lehetőség azoknak az édesség- és snackgyártóknak, -forgalmazóknak, akik a Közel-Keleten és Észak-Afrikában (MENA-régió) tervezik bővíteni üzleti aktivitásukat. A kiállítók elsősorban az Egyesült Arab Emírségekből, Szaúd-Arábiából, Bahreinből, Ománból, Észak-Afrikából és Dél-Ázsiából érkező iparági kereskedőkkel, forgalmazókkal és a vendéglátóláncok képviselőivel számíthatnak kapcsolatfelvételre.


Az ISM Middle East a Dubai World Trade Centerben 2024. szeptember 24-26. között tökéletes platform kínál a kiállítóknak arra, hogy vállalkozásukat a következő szintre emeljék.

 

Az ISM Middle East vonzerejét, fontosságát az a megállapodás erősíti, melyet a Gulfood szervezője, a Dubai World Trade Center (DWTC) és az ISM szervezője, a 2024-ben a 100. születésnapját ünneplő Koelnmesse kötött: a MENA-régió vezető élelmiszeripari kiállítása, a

Gulfood 2023 őszétől nem foglalkozik édesipari termékek és gyártók bemutatásával, az édes- és snackipari készítmények prezentációja önálló szakkiállításként, ISM Middle East néven kerül megrendezésre minden év őszén a DWTC területén

a két szervezőcég együttműködésében. Ez a megállapodás biztosítja azt, hogy a Gulfood kapacitásszűkössége miatt az édes- és snackiparban érdekelt kiállítók korlátok nélkül hozzáférhetnek a MENA regionális piacaihoz, a régió importőrei az édességek- és snackek legszélesebb kínálatával találkozhatnak Dubaiban – a Gulfoodtól és az ISM-től megszokott kiállítási minőségben és színvonalon.


A Gulfood-ISM-megállapodás a kölni Anuga és ISM között évtizedek óta fennálló sikeres modellt követi. Az Anuga, a világ legnagyobb múltú és súlyú élelmiszeripari kiállításának fókuszába nem tartozik az édesipar. A Koelnmesse az édes- és snackipari termékek önálló szakkiállítását, az ISM Cologne-t a kiállítói igények szerinti területen, kapacitáskorlát nélkül rendezheti meg, ahol a kiállítók páratlanul nagy édes- és snackipari választékkal jelenhetnek meg a világpiacot szinte teljesen lefedő iparági vevők és a szakma képviselői előtt.


Önök is mutassák be, kóstoltassák meg vállalkozásuk termékeit! Tájékozódjanak a helyi piacok speciális igényéiről, más kiállítók készítményeiről, illetve ismerkedjenek, találkozzanak potenciális ügyfelekkel a kiállítás kivételes kapcsolatépítő rendezvényeinek támogatásával is.


A kiállításpárok alapadatai:


ISM Middle East a MENA-régió legmegbízhatóbb édesipari eseményeISMME2023_Post_show_report
.pdf
Download PDF • 91KB


Miért érdemes a MENA-régióban gondolkodni?

 

 • A közel-keleti és afrikai snacktermékek piaca, bár széttagolt, 2022-ben 36 milliárd USD-t ért el, és a becslések szerint 2027-re eléri a 43,8 milliárd USD-t, ami 4,1%-os CAGR-növekedést jelent.

 • Az előrejelzések szerint a Közel-Keleten a cukrászati termékek piaca eléri a 4,22 milliárd USD-t (kiskereskedelmi árakon), ami 7,28%-os éves CAGR-növekedést jelent a 2027-ig.

 • A MEA csokoládépiac növekedésének 32%-a az Egyesült Arab Emírségekből származik. Az Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia és Izrael a MEA fő csokoládépiacai.

 • A hozzáadott funkcionalitás- és csökkentett cukortartalom az elkövetkező években várhatóan az értékesítések kulcsfontosságú tényezői lesznek.

 • A nagyobb szupermarketek, köztük a Carrefour, a Spinneys, a Lulu, a Nesto és még sok más, az importált és prémium snackek és édességek értékesítésének növekedését tapasztalták.

 

ISM Middle East termékszegmensei

 1. Csokoládé és csokoládé termékek

 2. Cukros édességek

 3. Kekszek

 4. Snack élelmiszerek

 5. Trend snackek & természetes snackek

 6. Cukormentes édességek és snackek

 7. Fagylalt, jégrém, fagyasztott édességek / nyers tészták

 

Tekintsék át az egyes szegmensek átfogó piaci helyzetéről készült Innova elemzéseket (Innova Market Insights):

A 2023. évi kiállítás kiállítóit, akár termékcsoportonként is az alábbi linken találhatják meg: https://www.ism-me.com/exhibitor-products

 

A snackgyártókat ezen a linken:

 

A kiállítói megjelenés alapköltségei:
Mutassák be Önök is vállalkozásuk termékeit! Tájékozódjanak a MENA-piacok speciális igényéiről, más kiállítók készítményeiről, illetve ismerkedjenek, találkozzanak potenciális ügyfelekkel a kiállítás kivételes kapcsolatépítő rendezvényeinek támogatásával is.


A kiállítással kapcsolatos kérdéseik, érdeklődésük estén örömmel állunk rendelkezésükre:
24 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios


bottom of page