top of page

Ha ISM 2024-kiállító, éljen ezzel a lehetőséggel

ISM NEW PRODUCT SHOWCASE – az új édességek és snacktermékek koncentrált bemutatója


Az innovatív édesség- és snackgyártók új alapanyagokkal, textúrákkal és aromákkal végzett kísérleteinek eredményeként minden évben újabb és újabb ízélmenyeket mutathatnak be az édes- és snackipar vezető globális vásárának, az ISM NEW PRODUCT SHOWCASE platformján. A bemutató 2009 óta az új termékek koncentrált és látványos kiállítási tere, az ide benevezett termékek prezentációjának népszerű és különleges helyszíne, az ISM egyik főattrakciója. A legtöbb szakmai látogató itt kezdi meg vásári tájékozódását, az új termékek bemutatója az ISM legismertebb és leglátogatottabb eseménye.


Az ISM-en kiállító cégek minden évben benevezhetik újdonságaikat a New Product Showcase-ra. A kirakatokban való külön termékmegjelenítés – a hatalmas látogatói érdeklődés, illetve a platform iránti fokozott médiaérdeklődés miatt – az itt kiállító cégek egyik leghatékonyabb kommunikációs eszköze.


A New Product Showcase területén csak azok a termékek mutathatók be, amelyek kiállításra alkalmasságát a Koelnmesse jóváhagyta, azaz megfelelnek a ISM terméklistájának, illetve az ISM 2024 esetén az újdonság 2023. május 1. után, valóban új fejlesztés eredményeként állt elő. A kiállítónak szavatolnia kell, hogy az általa benevezett termék saját fejlesztésű, és a termék bemutatása nem sért tulajdonjogot vagy más harmadik fél jogát.


A Koelnmesse a kiállító részvételi szándékát a jelentkezéskor (benevezéskor) még rendelkezésre álló kirakatok (vitrinek) számának függvényében tudja figyelembe venni, mert kirakatok száma korlátozott. Kiállítói érdeklődés esetén érdemes igyekezni a jelentkezéssel, mert minden kiállításon sokan vannak, akik a helyszűke miatt lemaradnak.


A nevezés, a részvétel díjköteles. Egy kirakat (vitrin) 729,00 euró plusz áfa. A részvételi díj kirakatonként legfeljebb két termék elhelyezését teszi lehetővé. A termékbemutatásra rendelkezésre álló hely a vitrin lábazatán kb. 28,5 cm x 28,5 cm. A lábazat 100 cm magas, azt 30 cm x 30 cm x 30 cm méretű akril búra fedi.


Jelentkezési határidő

Ha a terméket az ISM Award-ra is nevezik: 2023. december 15.

Ha a termék „csak” a New Product Showcase-en vesz részt: 2024. január 10.


A kiállítás előtt egy független zsűri (ipari, kereskedelmi és tudósok szakértőiből) választja ki az ISM Awardra is benevezett termékek közül a három leginnovatívabb terméket, melyek ISM Awardban részesülnek. A nyertes termékeket a New Product Showcase kiemelten kezeli. Az ISM Award díjátadó ünnepségre, a nyertesek kihirdetésére az exkluzív ISM Award Dinner keretében került sor.


A regisztrált termékeknek 2024.01.04-ig kell beérkezniük. Az ISM Award-on csak az eddig az időpontig beszállított termékek vehetnek részt.


A jelentkezés 2024. évi részletes feltételei itt olvashatók, jelen tájékoztatónk nem teljes körű.


Visszatekintés


A 2023. évben bemutatott legjobb új termékeket is az ipar, a kereskedelem és a tudomány területét képviselő független zsűri választotta ki a New Product Showcase 17 ország 56 ISM-kiállítójának 96 terméke közül. Az ISM Award díjátadó ünnepségre és a nyertesek kihirdetésére az exkluzív ISM Dinner keretében került sor Kölnben 2023. április 23-án.


Az ISM 2023 leginnovatívabb új termékei, a 2023. évi ISM Award díjazottai:

  1. tri d´Aix GmbH (Németország) Sweet Stories cukormentes vattacukor

  2. CAL Marketing Pty. Ltd. (Ausztrália) "Brown Sugar Boba Milk Tea Mochi"

  3. WORLD´S COCONUT TRADING SL (Spanyolország) "Purple Sweet Potato Chips BBQ"

Az első helyezést a tri d´Aix GmbH hozzáadott cukor nélküli Sweet Stories vattacukrával érte el. Jó ízű lehet egy cukor és ízfokozók nélküli vattacukor? Igen. Korábban sohasem született egyhangú döntés a zsűritől, de az Aachen közelében készült innovatív édesség egyöntetűen maga mellé állította a szakértőket. „Mint a búcsúban!” - fogalmazott a zsűri. A vattacukor – azontúl, hogy nem tartalmaz hozzáadott színezéket és glutént – 90 százalékkal kevesebb cukor felhasználásával éri el tökéletes ízt.

A második helyet kivívó Brown Sugar Boba Milk Tea Mochi a puhaság és a rágósság kombinációjával tűnt ki. Az ausztrál CAL Marketing Pty. Ltd. terméke különleges hűtött ízélmény a zsűri véleménye szerint. A japán mochi fokozatosan globális trendtermékké fejlődik. Az édes és sós rizsből készült különlegesség az összetevők ötletes kombinációjával tűnik ki az ISM-en kiállított termékek közül.

A rangsorban harmadik a spanyol Purple Sweet Potato Chips BBQ egy vegán termék, amely füstös ízével különbözteti meg magát. A zsűri szerint a WORLD´S COCONUT TRADING SL színes ropogósai egzotikus megjelenésükkel válnak egyedivé a hagyományos burgonya chipsekkel és snackekkel összevetésben.


Az gyártási folyamatok megújításának és a környezetbarát csomagolásnak köszönhetően az új termékek egészségesebbek lettek, gyártásuk fenntarthatóbbá vált.


Az ISM Consumer Award 2023 a vásár utolsó napján első alkalommal adták át. A New Product Showcase-ra beküldött termékek közül a legnépszerűbb terméket az Instagramon a Foodnewsgermany-val együttműködésben zajlott fogyasztói szavazáson választották meg a látogatók. Az ISM Consumer Awardot a holland Mitsuba cég kapta Street Food Mix termékéért, ami egy lenyűgöző ízű Japán/ázsiai nassolnivaló. 

Bővebb információért keresse képviseletünket, örömmel állunk rendelkezésére.


Kapcsolat:

Képviselet: MON-ART Reklámiroda Kft.

Cím: 1138 Budapest, Vizafogó sétány 2/B

Telefon: +36 30 962 3097 – Kakuk Márta vásárképviselő27 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page